læs de seneste nyheder om aab

AaB forlænger med midtbaneprofil fra oprykkersæsonen

24. august 2023

AaB forlænger med midtbaneprofil fra oprykkersæsonen

24. august 2023

AaB har frem mod den kommende sæson i Gjensidige Kvindeliga forlænget med midtbaneprofilen Frida Vang Sørensen.

I juli 2021 ankom Frida Sørensen til AaB fra Fortuna Hjørring, hvor hun fik kæmpet sig til en start plads, og siden har udviklet sig til en stor profil på midtbanen.

Frida Sørensen spillede i den forgangende sæson 8 kampe, der alle var som starter. I de 8 kampe bidrog Frida især med hendes løbevilje og hendes gode overblik, oven i det blev det samlet til 2 assist.

Søndag den 27. starter vi sæsonen i Brøndby, for Frida betyder det meget at kunne fortsætte eventyret i AaB og hjælpe holdet i gang med sæsonen.

“Vi har kæmpet utroligt hårdt samt dedikeret som hold for at indfri målet om oprykning. Det betyder derfor rigtig meget for mig, at jeg kan fortsætte mit arbejde i AaB og dermed bidrage til de nye mål og ambitioner, som klubben har tilrettelagt og sigter efter at opfylde i denne sæson.”

Vores sæson i Gjensidige Kvindeligaen er der fra både trænerstaben og spillerne klare ambitioner om, hvad der forventes og hvordan det skal udrettes. Frida fortæller om hvad hun mener hendes primære rolle bliver i den kommende sæson.

“Jeg har ambitioner om, at kunne bidrage med en fokuseret og hårdtarbejdende indsats i vores defensive organisation, men ligeledes være med til at skabe noget offensivt. “

Vores start i Gjensidige Kvindeliga

Når vi spiller vores første hjemmekamp lørdag den 9. september bliver det på Aalborg Portland Park, Frida Sørensen udtaler sin glæde over at skulle spille på stadion, med mulighed for mange fans.

Jeg er meget spændt på at spille alle efterårets kampe på Aalborg Portland Park. Det vil betyde utroligt meget, da fansene bidrager til en stemning, der kan virke motiverende. Samtidig vil en stærk opbakning sende et signal til både vores modstandere og andre seere om, at vi ikke står alene med troen på, at vi godt kan spille med blandt de bedste hold i Danmark.

Frida er nu klar til en spændene sæson i Gjensidige Kvindeliga. Vi starter sæsonen i Brøndby søndag den 27. august. Vores første hjemmekamp bliver spillet på Aalborg Portland Park den 9. september, som du allerede nu kan sikre dig billet til.