læs de seneste nyheder om aab

AaB forlænger med midtbanegeneralen fra Hørsholm

24. august 2023

AaB forlænger med midtbanegeneralen fra Hørsholm

24. august 2023

AaB har forlænget med midtbanespilleren Karoline Petersen frem mod den kommende sæson i Gjensidige Kvindeligaen.

Karoline Petersen har spillet i AaB siden Juli 2021, hvor hun på midtbanen har domineret med sin rolighed med bolden samt store sit løbepensum. Karoline fik i foråret fuld spilletid i alle 10 kampe, pånær kampen i Sundby, hvor hun blev skiftet ud efter 56 minutter. På tværs af de 10 kampe blev det til 1 assist fra Karoline.

I foråret var Karoline en af holdets bærende profiler og var derfor en vigtig forlængelse at få i hus. Karoline udtrykker, hvorfor det passede hende at forlænge med AaB for den kommende sæson:

“Vi er på vej imod en spændende tid, hvor klubben er ved at tage nogle store skridt mod det bedre. Som spiller er det tydeligt at klubben arbejder hårdt for at forbedre hele setuppet omkring holdet og os som individuelle spillere. Med et spændende projekt ude for banen og efter at have kæmpet hårdt sidste år for at rykke op i ligaen, var det for mig den rigtige beslutning at blive i klubben.”

Vi skal vise, hvorfor vi er med

Når sæsonen starter på søndag, er det tredje gang AaB er med i Kvindeligaen. De to forrige sæsoner, hvor vi var med i Kvindeligaen, gik ikke særlig godt, da vi begge gange endte på en 8. plads. I AaB er der derfor stor entusiasme for at vise, at det her hvor vi hører til. Karoline Petersen er derfor sammen med de andre spillere helt klar på, hvordan AaB’s ambitioner for den kommende sæson ser ud:

“Først og fremmest skal vi ud og vise hvorfor vi er tilbage i ligaen. Men det skal heller ikke være nogen hemmelighed at vi vil forbedre vores resultater fra tidligere sæsoner i ligaen. Vi har et klart mål om at ende i top seks og være en del af slutspillet i foråret.”

Vores start i Gjensidige Kvindeliga

Når vi spiller vores første hjemmekamp denne sæson, bliver det på Aalborg Portland Park. Dette giver os mulighed for at kunne sælge ekstra mange billetter til de interesserede fans. At have fans til at støtte holdet betyder utroligt meget. Karoline udtaler, hvilken betydningen det har for holdet at få lov at spille i en så stor kulisse som Aalborg Portland Park, og hvad fans på lægterne er med til at give:

“Det er altid fedt at spille på Portland Park. Det giver noget ekstra til kampene og vi håber at vi kan få skabt en god stemning til kampene. Vi glæder og til kampene og forhåbentlig se en masse på lægterne”

Karoline er nu klar til en spændene sæson i Gjensidige Kvindeliga. Vi starter sæsonen i Brøndby søndag den 27. august. Vores første hjemmekamp bliver spillet på Aalborg Portland Park den 9. september, som du allerede nu kan sikre dig billet til.