læs de seneste nyheder om aab

AaB forlænger med cheftræner

15. juni 2021

AaB forlænger med cheftræner

15. juni 2021

AaB Kvinde Elitefodbold har ansat Claus Larsen som træner for Gjensidige Kvindeligaholdet i den kommende sæson. Claus Larsen afløste Martin Dale Stephens, da der var spillet to kampe i forårets kvalifikationsspil, og efterfølgende lykkedes det i sidste spillerunde at sikre sig en ny sæson i ligaen.

Claus Larsen tilførte holdet noget gejst og tro på tingene, og havde en kæmpe andel i det lykkedes at sikre oprykningen siger AaBs sportschef Regin Iversen. Derfor er vi rigtig glade for det er lykkedes os, at lave en aftale med Claus for den kommende sæson.

Jeg glæder mig til at fortsætte med vores talentfulde hold og videreudvikle det. Jeg er rigtig glad for truppen, men håber også vi får tilført nogle spillere på højeste niveau siger Claus Larsen. Jeg håber vi kan fortsætte vores resultatmæssige udvikling, og blive endnu bedre i vores omgang med bolden. Der er ingen tvivl om vi får kamp til stregen, når vi skal møde de bedste hold i Danmark.

Der er også lavet aftale med en ny fysisk træner for holdet i Gjensidige Kvindeligaen. Her afløser Rasmus Schøn Christian Lind. Rasmus Schøn er et kendt ansigt i AaB, hvor han også er tilknyttet som fysisk træner på AaB akademiet. Endvidere er han tilknyttet Elitesport Aalborg.

Assistenttræner Mathias Bengtsson og målmandstræner Oliver Bach fortsætter, så trænerstaben omkring holdet er på plads til den kommende sæson.