læs de seneste nyheder om aab

4 point i de sidste to kampe

2. maj 2021

2. maj 2021

To stærke holdindsatser har de seneste to kampe gjort udslaget og sikret AaB-mandskabet fire meget vigtige point i kampen om fortsat tilstedeværelse i Gjensidige Kvindeliga.

Spillertruppen og den nye cheftræner Claus Larsen har de seneste to kampe formået at vende skuden og finjustere en række små detaljer i spillet, som har gjort en markant forskel på AaB mandskabet. Claus Larsen har bragt en fornyet energi og gåpåmod til truppen. Derudover har Claus arbejdet intenst på at give holdet et nyt udtryk, hvor det hele tiden handler om at sandsynliggøre chancerne for at vinde fodboldkampe.

I forrige uge gæstede AaB-mandskabe AGF på Vejlby/Risskov Centret. Her blev det til et intenst opgør, som hører til en ægte jysk-klassiker. Resultatet af kampen blev 0-0, selvom AaB i store dele af første halvleg bragte sig frem til store chancer med blandt andet Cornelia Kramer på stolpen og Pernille Pedersen i sidenettet.
I anden halvleg bliver AGF mere dominerende, men uden rigtigt at blive farlige, udover et par standarder i de døende minutter. Kampen ender 0-0.

Senest har AaB haft besøg af Sundby på Aalborg Portland Park. Her blev det til en fortjent 1-0 sejr til de bolsjestribede, som med Pernille Pedersens scoring efter 60 minutter kunne række armene i vejret og fejre sejren. AaB havde kampen igennem flere store chancer og burde nok have lukket kampen allerede i første halvleg.

I næste uge gælder det endnu en hjemmebanekamp, når ASA Aarhus gæster Aalborg Portland Park.