læs de seneste nyheder om aab

3 point i sæsonpremieren

8. august 2022

3 point i sæsonpremieren

8. august 2022

Lørdag d. 06.08.2022, var AaB’s førstehold en smuttur til Sjælland, hvor modstanderen var B.93 – en modstander som vi har godt kendskab til fra forårssæsonen.

Sæsonopstarten har været en “turbulent” omgang, hvor flere spillere har været afsted på ferie, samt, flere mødte op med småskavanker. Men med tålmodighed & fokuseret arbejde kom truppen stille og roligt igennem en turbulent opstart, med en 1-0 sejr i træningskampen imod FC Thy-ThistedQ’s Liga/2.divisions hold og denne weekends første turneringskamp ude imod B.93, med samme cifre.

Kristoffer Kvistgaard (Sportschef) udtaler:
“Det er ingen hemmelighed at vi har mistet flere spillere over sommeren, til div. Gjensidige klubber, udlandet, college i USA og et par enkelte der er stoppet. Så opstarten har været hård. Men jeg synes vi er kommet godt over de forskellige bump på vejen der har været, f.eks. med ferier & skader.
Det er klart, at vi forsat mangler nogle relationer blandt holdet, i og med, at vi er så mange nye – det kan ikke undgås! Men jeg synes på den korte tid vi har været samlet, har løst vores opgaver i truppen fantastisk, hvor især viljen til at fighte for holdet har være exceptionelt.”


Kampen imod B.93 endte med en 0-1 sejr til AaB, som blev scoret af Elisabeth Skall i det 25 min. i en meget intens og hurtigt spillende kamp.

Kristoffer Kvistgaard (Sportschef) udtaler:
“Kampen i lørdags var nervepirrende, men også fantastisk at observere ude fra bænken.
Spillemæssigt var B.93 utroligt dygtige på bolden, og havde den også størstedelen af kampen. Men vi havde sat os en målsætning, af vi ville forsøge at arbejde ud fra de aftaler som vi havde sat inden kampen. Det var ikke alt der lykkedes, men vi blev ved med at forsøge. Vores defensive arbejde & viljen (som nævnt tidligere), var helt og aldeles exceptionelt – det arbejde holdet lagde for dagen var fantastisk.

Men udover en intens kamp, så blev det også til hele 7 debutanter (ud af 8 mulige) til denne første turneringskamp. En kamp hvor ungdommen blev sat på prøve.

Kristoffer Kvistgaard (Sportschef) udtaler:
7 debutanter ud af 8 mulige, er jo helt vildt at tænke på her i turneringens første kamp. Og ud af de 7, så er 5 af dem en del af, eller, kommer fra vores U18 hold og førsteårs seniorer. At de så går ind og leverer som de gjorde, er et godt tegn på ungdomsudviklingen i AaB. Vi kan kun glæde os over, at vores ungdomshold kan levere egne spillere til kvindeholdet. Fremtiden ser lovende ud”.


Fra venstre:
– Saira Posada
– Signe Hagsten (U18)
– Frida Eskerod
– Ellen Mitchell
– Annasofie Frederiksen
– Lærke Stær (U18)
– Nanna Nørlem