læs de seneste nyheder om aab

Kom gratis til fodbold med Blikas Facility Service

14. marts 2024

Kom gratis til fodbold med Blikas Facility Service

14. marts 2024

Til kampen på lørdag er Blikas Facility Service endnu en gang kampsponsor. I anledningen af forårspræmieren har de netop annonceret at de har købt 250 billetter, som vi må give væk.

Hvis du vil have fingrene i en billet skal du blot hoppe ind på vores billetside og bruge koden blikas.

Program for dagen

  • Dørene åbner klokken 14:00
  • Kampen starter 15:00
  • Kampen slutter cirka kl. 17:00

Boderne vil holde åbent, så der er rig mulighed for at hente friske forsyninger.

Nordjyllands Trafikselskab står for transporten

Til arrangementer på Aalborg Portland Park sørger Nordjyllands Trafikselskab for transporten. Hvis du kan fremvise en gyldig kampbillet, er det nemlig gratis at tage både NT’s busser og tog til og fra kampen. Du kan læse mere om det her.

Hvem er Blikas Facility Service?

Hos Blikas Facility Service arbejder vi hver dag på, at blive danskernes foretrukne leverandør indenfor facility- og ejendomsservice, til private og erhverv. Vi bestræber os på at være proaktive, i vores løsninger og serviceaftaler, så vores kunder ikke kun får dækket deres behov, men også tager et oplyst valg, der har til formål at bidrage til den grønne omstilling og holde energiomkostningerne nede. 

Hos Blikas Facility Service kan du altid forvente professionelle, moderne og serviceorienterede løsninger. Vi tilgår alle typer opgaver med ansvarlighed, højt serviceniveau og et smil på læben. Med vores mange års erfaring i branchen, ønsker vi at du får den bedste løsning, til dit behov. Om du skal have energioptimeret hjemmet, hævet bundlinjen eller en mere moderne løsning til at forbedre hverdagen – så tager vi hånd om opgaven med ydmyghed og professionel rådgivning i processen. Blikas Facility Service hjælper med alle håndværksfag i firmaer eller i din bolig.

Hop ind på www.blikas.dk for at læse mere.