læs de seneste nyheder om aab

To gange oprykning til AaB?

7. juni 2024

To gange oprykning til AaB?

7. juni 2024

Hvis de to sidste runder i Kvalifikationsligaen flasker sig, er der mulighed for næste sæson at se begge AaB hold i de bedste danske rækker.

Af: Mathias Bryde Nielsen

I morgen går turen til Thy, hvor vi møder FC Thy-Thisted Q. Kampen har en enorm vigtighed for begge hold for stadig at kæmpe med om oprykning til Gjensidige Kvindeligaen. Det ser sådan ud nu, at vi AaB Women befinder os på en tredjeplads med 11 point og FC Thy-Thisted Q befinder på fjerdepladsen med 8 point. For at rykke tilbage i Gjensidige Kvindeliga kræver det, at vi overhæler B93 der befinder sig på 2. pladsen med 14 point.

Et billede fra da vi sidste år sikrede os oprykning til Gjensidige Kvindeligaen.

Sådan kan de to sidste runder forløbe

For at give os selv det bedst mulige udgangspunkt for oprykning, vil sejre i begge kampe mod FC Thy-Thisted Q og Næstved HG være udgangspunktet. Hertil er vi også afhængige af, at B93 enten ikke vinder i deres to sidste kampe, for at vi kan overhale dem på point, eller at B93 taber den ene af deres kampe og vi derved kan overhale dem på målscore. Hvis det bliver til en sejr eller uafgjort mod FC Thy-Thisted Q i morgen, betyder det, at de ikke længere vil være med i kampen om oprykning.

Gode takter på landsholdstjeneste

Angriber Petra Hoydal fik den 31. maj debut for det færøske kvindelandshold mod Andorra, hvor hun i det 79. minut scorede debutmål. Kampen endte 4-0 til Petra og Færøerne. Petra fik også spilletid i Færøernes kamp mod Grækenland, som de desværre tabte 0-2. Der skal lyde et stort tillykke til Petra med debut og mål på det færøske landshold!

Vi slutter af på Hornevej

Lørdag den 15. juni spiller vi vores sidste kamp denne i sæson. Kampen bliver spillet på Hornevej, hvor vi gerne vil invitere alle jer fans ud til en hyggelig sommerafslutning, hvor vi forhåbentlig kan sikre os oprykning til Gjensidige Kvindeligaen. Du kan allerede nu sikre dig din billet!